Oliviu & Deysa cuceresc Ardealul in acest week-end (23-25 august 2012)

Evenimente

Cei doi artisti ai Underground Romanian Sound au avut o vara plina de evenimente si urmeaza weekend-ul in care vor cuceri publicul din Ardeal.

Joi vor mixa in deschidere pentru Sister Bliss, bine cunoscuta artista britanica, membra fondatoare a grupului Faithless, in prima zi a Festivalului Peninsula/ Felsziget 2012 pe Kiss Stage, in Complexul Weekend de pe malul Muresului, urmand ca sambata dimineata sa fie headlinerii unei petreceri afterhours in Clubul Avi-Cola din Targu Mures, alaturi de eroul local Shiver, care recent a castigat si premiul pentru popularitate si locul 2 la un concurs organizat de Beatport.

Sambata seara, La Gazette din Cluj Napoca gazduieste o petrecere in care Oliviu & Deysa vor mixa pentru clujeni, probabil cel mai rafinat public de club din Romania. La aceeasi petrecere va mixa Prepeleac, tanar artist local aflat in ascensiune.

Oliviu & Deysa au fost prezenti in aceasta formula in line-up-urile unor evenimente importante incepand cu 2010, cand impreuna au infiintat Underground Romanian Sound, grup de artisti orientati catre partea inteligenta a muzicii electronice.

oliviu & deysa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *