Modele unghii cu gel pentru o manichiura cu gel de neuitat

Diverse

Manichiura este importanta pentru femei, dar si pentru barbati. Unghiile trebuie sa aiba un aspect frumos in orice moment al zilei, fie ca este vorba de o participare la un eveniment, fie doar de o zi obisnuita de mers la cumparaturi.

Daca doriti sa aveti unghii frumoase, lungi si perfect conturate, ar trebui sa apelati la unghiile false (unghii cu gel). Unghiile false ofera oricarei persoane sansa de a avea in fiecare zi o manichiura perfecta, unghiile false fiind solutia ideala pentru acele persoane care obisnuiesc sa-si roada unghiile.

Unghiile false (unghii cu gel) au o serie de avantaje cum ar fi:

  • ofera o varietate de modele si culori
  • mascheaza cu succes unghiile scurte si fragile
  • nu se rup asa de usor iar oja rezista mai mult timp

unghii cu gel 2013Unghii acrilice

Unghiile acrilice sunt foarte folosite pentru ca sunt rezistente. Unghiile acrilice sunt lipite direct pe unghiile naturale cu ajutorul unei substante speciale. Aplicarea si scoaterea unghiilor necesita foarte multa practica, este de preferat ca aplicarea si scoaterea lor sa fie realizata de un specialist.

Se pot aplica unghii false de orice lungime si culoare, vor rezista mai mult decat orice fel de oja pictata pe unghiile naturale. Daca optati pentru unghii acrilice, este bine sa stiti ca vor avea nevoie de intretinere. Dupa ce unghia naturala va creste, va ramane un spatiu gol intre cuticula si unghiile acrilice, iar acel spatiu trebuie “umplut” la 3 saptamini.

Foarte multe persoane evita acest truc de infrumusetare, considerand ca unghiile false afecteaza sanatatea si calitatea celor naturale, dar aceasta nu este o ipoteza general valabila. Daca unghiile acrilice sunt aplicate si scoase corect, unghiile naturale nu vor avea de suferit.

Unghii pe baza de gel

Unghiile sunt facute din gel acrilic si sunt potrivite pentru doamnele si domnisoarele care vor sa obtina un aspect mai natural al mainilor. Manichiurista va aplica gelul acrilic peste unghia naturala si va trata acest gel cu lumina ultravioleta. Unghiile pe baza de gel acrilic nu sunt la fel de rezistente si durabile precum unghiile acrilice. Exista doua feluri de unghii false cu gel, cele care au nevoie de lumina ultravioleta si altele care nu au nevoie de lumina ultravioleta. Ambele tipuri de unghii cu gel pot fi aranjate in forme si stiluri dorite.

Nu uitati! Unghiile din gel nu se indeparteaza cu usurinta, ele trebuind pilite treptat, pe masura ce unghiile naturale cresc. Cel mai mare avantaj al acestui tip de unghii este acela ca nu trebuie umplute la fel de des precum cele acrilice.

Mainile au un impact real asupra puterii de seductie a unei femei, multi barbati admira mainile unei femei, implicit si manichiura. In zilele de azi tot mai multe femei apeleaza la saloanele specializate in manichiura cu gel. Au revenit la moda culorile tari, cum sunt nuantele de rosu, mov, auriu sau negru.
Unghiile false sunt din nou la moda. Unghiile false sau, cum mai sunt numite, unghii cu gel, reprezinta alternativa in cazul in care unghiile naturale nu cresc suficient, se exfoliaza sau dorim o manichiura impecabila pentru un timp indelungat.

modele unghii cu gelAvantajele unghiilor false

Poti avea un French permanent din gel sau acryl, iar oja va ramane pe unghie pana la 4 saptamani. Dezavantajul este acela ca pe unghia falsa oja se usuca mai greu.

Unghiile false (unghii cu gel) distrug unghiile naturale ?

Totul depinde de cine le lucreaza si modul in care unghiile false sunt date jos de pe unghiile naturale. Daca le smulgi cu dintii, atunci in mod categoric iti distrugi unghia naturala. O manichiurista buna ar fi Madalina, lucreaza foarte bine, are un portofoliu de admirat, clientele sunt foarte multumite de ea. Puteti vedea aici mai multe modele de unghii.

La noi gasesti unghii cu gel aplicat, extensii cu tips si protectii din gel, pentru care oferim intretinere periodica, inclusiv indepartarea gelului. Mai mult, pentru un rasfat total, putem aplica la cerere cristale Swarovski pe unghie naturala sau falsa. Detalii: http://madanails.ro/manichiura-cu-gel-cele-mai-bune-servicii-si-preturi/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *