Escape Room Bucuresti pe strada Temisana 40

Diverse

Pregateste-te de aventura cu noul joc „Celula lui Mr. Somebody”, numai la Escape Room Bucuresti. Tu si prietenii tai veti avea la dispozitie 60 de minute, in care va veti distra rezolvand ghicitori, puzzle-uri si alte mistere.

Rezerva acum ora de distractie pe site-ul escaperoomadventure.ro, pentru o experienta de neuitat. Puteti face rezervarea si telefonic, numarul de contact fiind pe acelasi site.

Descopera eroul din tine

La escape room Bucuresti, poti dovedi cat de abil si iscusit esti in rezolvarea misterelor, atat noua cat si prietenilor tai, pentru ca aventura e in fiecare din voi.

Ce este Escape Room Bucuresti?

Acesta este inspirat din jocurile video si are ca scop stimularea inteligentei. La escape room Bucuresti, va puteti dezvolta spiritul de echipa, stimula imaginatia si nu in ultimul rand, va puteti arata perspicacitatea.

Jucatorii vor fi inchisi intr-o camera cu tematica, timp de o ora, si trebuie sa evadeze rezolvand diferite puzzle-uri si ghicitori.

Aceste camere, de la Escape Room Bucuresti, sunt realizate de profesionisti, ce lucreaza in cinematografie si teatru. Puzzle-urile sunt potrivite si amuzante, indiferent de cati ani ai, iar fiecare element este creat de o echipa care dau dovada de foarte multa imaginatie si pricepere.

Cel mai important lucru in realizarea manuala a acestor elemente este experienta echipei noastre, din domeniile teatru si film, care se imbina perfect cu ideea de a unicitate. Escape Rooom Bucuresti te va surprinde intr-un mod placut si vei avea parte de o experienta deosebita.

Escape Room Bucuresti pe Temisana 40Celula lui Mr. Somebody

Mr. Somebody este personajul principal al acestui joc, creat la Escape Room Bucuresti, si cu ajutorul lui puteti afla reazolvarea misterelor si in final glorioasa evadare din celula.

Termeni si Conditii

Pentru acest tip de joc este recomandat sa fiti 2, maxim 5 jucatori. Iar pentru a beneficia de reducere (in caz ca sunteti elevi/studenti) trebuie sa fiti cel putin 3 persoane. Minorii sub 14 ani pot participa, la Escape Room Bucuresti, numai in prezenta unui adult.

Daca doriti sa anulati sau sa modificati rezervarea trebuie sa ne contactati cu cel putin 2 ore inainte de ora la care s-a facut rezervarea initial.

Escape Room Bucuresti va asteapta cu o scurta prezentare a jocului si a regulilor de comportare in interiorul camerei, pentru acestea fiind necesare un maxim de 15 minute.

Pentru a nu avea surprize neplacute, respectati regulile jocului. Organizatorii isi rezerva dreptul de a intrerupe jocul fara rambursarea contravalorii acestuia in caz de nerespectare a acestora.

Usa camerei va fi inchisa pe tot parcursul celor 60 de minute, dar daca veti gasi solutia veti putea evada mult mai repede. De asemenea, in situatii exceptionale, organizatorii vor deschide de urgenta usa.

Participantii vor fi monitorizati pentru siguranta lor, de catre echipa Escape Room Bucuresti, dar nu vor fi realizate inregistrari video sau capturi foto in niciun moment al jocului.

Camerele Escape Room Bucuresti nu contin elemente ce va pot dauna sau vatama, fiind unele dintre cele mai sigure locuri de distractie.

Jocurile Escape Room Bucuresti sunt bazate pe spirit de observatie, deductie logica, si munca in echipa. Rezolvarea jocului nu implica distrugerea sau alterarea obiectelor aflate in camera.

Jucatorii trebuie sa accepte si sa inteleaga confidentialitatea jocului, astfel ca solutia „Celulei” nu trebuie facuta publica, nici macar partial.

Un nou joc care urmeaza sa apara, pe langa „Celula lui Mr. Somebody„, va fi lansat in curand si se va numi Padurea Fermecata.

Pentru mai multe detalii si jocuri care urmeaza sa apara la Escape Room Bucuresti, puteti cauta pe orice site de socializare Escape Room Adventure.

Vino sa descoperi aventurile lui Mr. Somebody si testeaza-ti abilitatile. Aceasta aventura poate fi evadarea ta din realitate. Intra acum pe escaperoomadventure.ro pentru a intra in aventura noastra.

1 thought on “Escape Room Bucuresti pe strada Temisana 40

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *