Antrenamentul Body Time (drumul tau catre un corp suplu)

Frumusete

Astazi m-am hotarat sa scriu despre ceva cu totul nou si chiar revolutionar in materie de fitness si anume despre antrenamentul body time, antrenament ce se foloseste de tehnologia germana dezvoltata de firma AmpliTrain BodyTec, tehnologie ce are la baza electro stimularea musculara activa.

Antrenament body time la Studio Body Tech

Body time nu necesita mai mult de un antrenament saptamanal de 20 minute pentru a obtine rezultate si pentru a reda fie o forma fizica de invidiat, fie pur si simplu pentru wellness si mentinere. Acest tip de antrenament se foloseste de o metoda sigura si eficienta de activare a muschilor printr-un puls bipolar, care implica 92% din fibrele musculare ale corpului. In viata de zi cu zi, sistemul nostru nervos trimite in mod constant impulsuri nervoase catre muschi, astfel incat tu te afli la controlul propriilor miscari. Body Time EMS se foloseste de pulsuri bipolare pe care le trimite in mod activ prin intermediul electro stimularii. Aparatura folosita in cadrul antrenamentului body time nu produce niciun fel de durere persoanei ce o foloseste si nici nu afecteaza in vreun fel organismul. Impulsul trimis de aparatura EMS este similar celui pe care il trimite creierul muschilor in mod natural. Totusi, se cere precautie si consultarea unui medic atunci cand persoana ce doreste sa realizeze antrenamentul body time sufera de anumite boli de inima, ficat sau la nivelul creierului.

body time la studio body tech

Cel mai mare avantaj pe care il aduce body time pe langa starea de bine generala pe care o reda organismului, alaturi de pierderea in greutate este reprezentat de economia de timp. Astfel, ca, 20 de minute saptamanale de body time sunt echivalente cu 10 ore de antrenament de fitness obisnuit. In acest fel rezultatele sunt obtinute mult mai rapid, body time training fiind potrivit pana si celor mai ocupate persoane. De altfel, body time este un sport si ca in orice fel de sport acesta nu se poate realiza fara un antrenor personal. Tocmai de aceea este bine ca in momentul in care luati decizia sa incepeti un astfel de antrenament sa fiti siguri ca sala de fitness la ale carei servicii urmeaza sa apelati in materie de EMS va ofera si serviciile unui antrenor personal, adesea avand si optiunea ca serviciile acestuia sa fie disponibile chiar si acasa la dumneavoastra, in cazul in care doriti acest lucru.

Daca va intrebati de ce asa de putin timp pentru body time si totusi apar rezultatele dorite? Ei  bine, pentru ca timpul dintre doua antrenamente facute la studio BodyTech este important pentru regenerarea si recuperarea musculara, esentiala pentru cresterea musculara. In acest fel, se evita oboseala cronica a muschilor si rezultatele apar fara ezitare.

Sperand ca am reusit sa va starnesc curiozitatea pentru body time EMS, va doresc un antrenament placut si multa sanatate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *