Organizarea de Evenimente – Impresaru.ro

Evenimente

Din dorinta de a veni in ajutorul clientilor ale caror pretentii sunt din ce in ce mai mari in ceea ce priveste Organizarea de Evenimente am lansat pe piata romanesca site-ul Impresaru.ro

Organizarea Evenimentelor este un domeniu in continua crestere si devoltare. Un event planner profesionist trebuie sa fie in permanent in contact cu oamenii, sa comunice cu acestia, sa aiba capacitatea necesara sa transpuna ideile intr-o realitate. In domeniul Organizarilor de Evenimente se lucreaza in functie de cererile clientilor, de asteptarile si pretentiile acestora care de cele mai multe ori sunt foarte mari.

Impresaru.ro te invita sa intri in lumea de poveste a ceremoniilor la superlative, fiind totodata solutia tuturor persoanelor care au nevoie de un sprijin in organizare a evenimentelor, petreceri, cununii, organizarea unei nunti, organizare de botez, petreceri private, organizare majorat, petreceri de Valentine’s day, organizari de evenimente culturale.

Site-ul nostru pune la dispozitia clientilor sai toate serviciile privind organizarea unui eveniment: Locatii nunti si botezuri, impresariat artisti, inchirieri echipamente sunet si lumini, inchirieri scena, cameramani si fotografi profesionisti pentru evenimente, servicii catering, designer evenimente, inchirieri masini de lux, inchirieri limuzine, aranjamente florale, diverse servicii utile pentru evenimente, corturi nunti in aer liber, tot ce este necesar pentru ca petrecerea ta sa fie una de neuitat.

Impresaru.ro este singura sursa complexa de informatii despre tot ceea ce inseamna organizarea unui eveniment la superlativ. In ultimii ani preteniile oamenilor sunt din ce in ce mai mari, clientii nu se mai multumesc cu lucruri simple facute la voia intamplarii, totul trebuie facut cu cea mai mare atentie si la costuri cat mai mici. Evenimentul trebuie organizat pana la cele mai mici detalii, fiecare aspect fiind foarte important pentru ca nunta, botezul, petrecerea sau un simplu eveniment sa fie unul reusit.

Impresaru.ro colaboreaza cu cele mai mari locatii de evenimente, restaurante de nunti, saloane de botez, ballroom pentru nunta, baruri pentru petreceri. Restaurant nunta Marriott, Ambasad’or Events, Restaurant botez Jubile, Aurrum Palace, Palat Mogosoaia nunta, Palatul Snagov, Palatul Ghica, Palatul Bragadiru, Restaurant Hotel Caro, Ramada Hotel, Ballroom Residence Militari, Crystal Palace Ballroom, Bamboo, La Mia Musica.

Colaboram cu cele mai mari trupe de dansatori profesionisti de evenimente, solisti de muzica usoara, trupe rock, trupe muzica pop-dance, cantareti de muzica populara, formatii de nunta, taraf lautari, band muzica usoara, cantareti manele, taraf lautaresc de nunta, DJ evenimente, zane ursitoare, actori de stand-comedy. Programul artistic este sufletul petrecerii, acesta face ca evenimentul tau sa fie un real succes. Cateva nume importante dintre artistii cu care impresaru.ro colaboreza: Maria Dragomiroiu, Roxana Sava, Malyna si Taraful Canta Lautare, Ionut si Doinita Dolanescu, Sorinel Pustiu,   Catanga si Aurel Padureanu si Taraful Boieresc, Taraful George Urziceanu, Daniela Gyorfi, Cristina Spatar, Liviu Guta, Narcisa, Stefania Calofir, Bogdan Artistu, Sorin Copilul de Aur, Roxana Marcu, Vali Vijelie, Taraful Panseluta Feraru.

Recomandam cu incredere Impresaru.ro pentru ca evenimentul ca tau sa fie un real succes, pentru o nunta de vis sau o petrecere incendiara!

1 thought on “Organizarea de Evenimente – Impresaru.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *